HTML

Seo Katalógusok

Katalógusok, linkgyűjtemémyek ismertetése. Vélemények, hírek, újdonságok.

Friss topikok

  • seobaglyak: jah a gyors gépeléssel vigyázni kell, akkor mégegyszer nekifutok, most lasabban. hajrá seobaglyak (2011.01.17. 22:21) A Seo-sok játéka
  • Jágó: Ez nagyon faja és a szerkesztő is korrekt, becsülettel csinálja. Ahogy látom megújult a gyűjtemény... (2010.07.25. 21:08) Webkatalógus
  • foresight: Kipróbáltuk, sok sikert a bővüléshez. (2010.05.12. 10:20) Keresőbarát linkkatalógus

Katalógus bővülő kategóriákkal

2011.01.09. 17:04 Tbuherátor

 

Általános katalógus, bővülő kategóriákkal. Így szokott kezdődni!
 
Rengeteg katalógus, linkkatalógus készül. Sajnos ezekből sok gondozása egy idő után abba marad, sőt van olyan linkkatalógus, ami tárhely, domain problémák miatt megszűnik.
Ezek a megszűnések a linkajánlóknak is veszteséget jelent, nem csak a katalógus tulajnak.
 
Nem akarok vitát nyitni ezzel kapcsolatban, de tény az is, hogy némely katalógusokba hamarabb megjelennek a reklámok, reklámfelületek, mint a kategorizált linkek.
Ez érthető is, hiszen a katalógust üzemeltetők szeretnék a befektetett munkájukat realizálni valamilyen formában.
 
A link építők nem tudnak, vagy nem akarnak viszont linkelni, a linkgyűjtemények csak viszont link ellenében adnak a katalógusoknak linket. Így a katalógusok linképítése a tulajdonosra marad.
 
Talán, ha a katalógusok linkgyűjtésébe a felhasználók is segítenének, a linkkatalógusok hamarabb válnának értékes, a keresők számára kedvelt oldalakká. Ez természetesen a linkajánlóknak is kedvez, hiszen értékesebb linket kapnának a weboldalaik.
 
Addig is arra biztatok mindenkit, ne sajnálják a linket a katalógusoktól. Talán sokunknak vannak a tarsolyában olyan honlapok, amelyek elbírnak néhány kimenő hivatkozást.

 

Szólj hozzá!

Címkék: linkgyűjtemény katalógus

A bejegyzés trackback címe:

https://linkgyujtemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr172572033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása