HTML

Seo Katalógusok

Katalógusok, linkgyűjtemémyek ismertetése. Vélemények, hírek, újdonságok.

Friss topikok

  • seobaglyak: jah a gyors gépeléssel vigyázni kell, akkor mégegyszer nekifutok, most lasabban. hajrá seobaglyak (2011.01.17. 22:21) A Seo-sok játéka
  • Jágó: Ez nagyon faja és a szerkesztő is korrekt, becsülettel csinálja. Ahogy látom megújult a gyűjtemény... (2010.07.25. 21:08) Webkatalógus
  • foresight: Kipróbáltuk, sok sikert a bővüléshez. (2010.05.12. 10:20) Keresőbarát linkkatalógus

Fuvarozás, költöztetés

2012.02.10. 21:12 Tbuherátor

Hogy végre beköltözhessen új otthonába, előbb szembe kell néznie a költöztetés gondjával.

A csomagolás, rakodás, szállítás megoldása sokak számára kész rémálom. Mi örömmel átvállaljuk ezeket a feladatokat! Megbízható munkatársaink segítségével gördülékényen és a legnagyobb odafigyeléssel bonyolítjuk a költöztetés folyamatát teljeskörűen, az első mozzanattól az utolsóig!

Több mint 20 éve működünk sikerrel ebben a szakmában. Tapasztalataink és speciálisan erre a célra kialakított teherautóink biztosítják megrendelőinket, hogy nem kell aggódniuk bútoraik, értékes berendezési tárgyaik miatt, hiszen nálunk a legjobb kezekben lesznek! Költöztetés belföldön és külföldön hatékonyan és egyszerűen!

Akár az olyan értékes és sérülékeny darabokat is ránk bízhatja, mint antik bútorok, műtárgyak, zongora és egyéb hangszerek. Vállaljuk lakások, irodák, akár teljes irodaházak berendezésének költöztetését!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://linkgyujtemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr1004091289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása